UUSI PELAAJA

Tervetuloa Imatran Palloseuraan!

Jalkapallo on kaikkein pelatuin joukkuepeli maailmassa ja samalla maailman suosituin urheilumuoto. Jalkapallo on myös harrastetuin urheilulaji Suomessa. Nyt sinäkin pääset nauttimaan tämän suositun urheilulajin salaisuuksista ja hienouksistaImatran Palloseurassa. Odotettavissa on mukavia hetkiä joukkuekavereiden kanssa, pallon kesyttämistä, uusien taitojen oppimista, otteluiden jännitystä ja riemua sekä paljon muita hauskoja kokemuksia jalkapallon parissa. Imatran Palloseura tarjoaa lapsellenne: - hauskaa ja kehittävää, lapsen kehityskaudet huomioon ottavaa toimintaa - leikkimielistä kisailua (ottelut, turnaukset, harjoituspelit)

Jos olet kiinnostunut aloittamaan jalkapallon pelaamisen, ota yhteyttä seuran junioripäällikköön tai suoraan joukkueen yhteyshenkilöön. Joukkueissamme on aina tilaa uusille pelaajille. Tervetuloa!

Tarjoamme pelaajillemme maksuttoman kahden viikon kokeilujakson, jonka aikana voitte päättää haluatteko liittyä joukkueeseen. Uusi pelaaja täytä tietosi alla olevalla lomakkeella. Annettuja tietoja käytetään tiedottamiseen, pelaajan lisenssin ostamiseen ja mahdollisesti vakuutuksen ostamiseen.

Lisätietoja:

Santeri Piirainen
IPS Junioripäällikkö

0407613723
santeri.piirainen(at)imatranpalloseura.fi